Riool ontstoppen Haarlem

Een rioolontstopping in Haarlem doen wij graag voor u!

 • Draait u het water open en stroomt het niet weg?
 • Hoort u een gepruttel of een zuigend geluid uit uw riolering komen?
 • Lijkt het toilet bijna te overstromen?
Dan is het goed dat u ons heeft gevonden! De beste rioolvakmannen voor Haarlem en omstreken horen namelijk bij ons. Zij kunnen al binnen een dag uw riool ontstoppen. Het kan zelfs ‘s nachts als de nood erg hoog is! U hoeft alleen ons nummer in te toetsen. Graag ontvangen wij van u een belletje!

Wat mag niet in uw riool belanden?

Vrijwel alle woningen en bedrijven, maar ook zorginstellingen of sportverenigingen, krijgen wel eens te maken met een geblokkeerd riool. Onze experts hebben dan ook al heel wat blokkades door (vreemde) resten en voorwerpen moeten oplossen. Denk maar aan verstoppingen door:

 1. Tampons en maandverband
 2. Schoonmaakdoekjes
 3. Vetresten
 4. Etensresten
 5. Zeepresten
 6. Haren
 7. Luiers
 8. Luchtverfrissers
 9. Toiletrollen
 10. Speelgoed (van kinderen of huisdieren)
Dan zijn er ook nog verstoppingen die veroorzaakt worden door ernstiger rioolproblemen. Bij verzakking van het riool, bijvoorbeeld. De leidingen verschuiven dan. Doorgespoelde resten blijven dan tussen de leidingen steken. Daar hopen de resten zich steeds verder op tot er niets meer afgevoerd kan worden. U merkt het snel genoeg: op een gegeven moment kunt u niet vlot meer koken of afwassen! Of u kunt zelfs niet naar de wc...

Rioolontstopping Haarlem: uw vakman aan het werk

De vakman komt aanbellen. Uiteraard heeft hij al het ontstoppingsgereedschap al bij zich, dus hij kan direct aan de slag. Uw riool wordt dan met een frees of met een hogedrukreiniger ontstopt. Het voordeel van deze gereedschappen?

 • De blokkade kan snel worden verwijderd. Soms al binnen een uur.
 • Muren of vloeren openbreken is niet nodig, tenzij er iets ernstigers aan de hand is.
 • Uw leidingen kunnen niet beschadigd raken, want de gereedschappen worden correct afgesteld.
Bent u tevreden over ons werk? Geef ons nummer dan gerust door! Ook als er ergere problemen zijn met uw riolering, kunt u op ons rekenen. Bestaat bijvoorbeeld het vermoeden dat uw riool aan het verzakken is? Heeft u last van lekkages en denkt u aan een leidingbreuk? U belt onze expert en hij komt zo spoedig mogelijk een inspectie uitvoeren.

Kosten riool ontstoppen Haarlem

Als u onze specialist inschakelt voor het ontstoppen van uw riolering, betaalt u nooit teveel. Onze expert rekent namelijk altijd eerlijke prijzen. Hij houdt daarbij rekening met de volgende punten:

 • Hoe ernstig is de verstopping?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade effectief verwijderd worden?
 • Hoeveel tijd zal de klus in beslag nemen?
 • Wat is de staat van uw riool?
 • Is een uitgebreide inspectie misschien noodzakelijk?

Uw riolering ontstoppen in Haarlem? Bel ons.

Natte vloeren en keukenkastjes. Resten die uw vloeren vervuilen. Mogelijk zelfs ongedierte, zoals rioolvliegjes. Onze Haarlemse specialist helpt u deze ellende graag voorkomen! Een riool ontstoppen is ook een vak apart: dat zult u wel zien als onze expert aan het werk gaat. Bel ons voor een afspraak of als u alvast een prijsopgave wilt hebben. Onze vakman staat u graag persoonlijk te woord.

Riool ontstoppen Haarlem?

Wij staan 24/7 voor u klaar!