Afvoer ontstoppen Haarlem

Zelf een afvoer ontstoppen met chemische middelen? Dat zet geen zoden aan de dijk! Deze producten kunnen uw leidingen namelijk ernstig aantasten. Er komen gaten in of de buizen smelten weg. We durven te wedden dat u dit vast niet wilt! Bel gewoon onze Haarlemse rioolvakman en alles komt in orde. Op een veilige en professionele manier ontstopt hij alle mogelijke afvoeren.

Afvoer ontstoppen door een specialist

Onze expert gebruikt alleen kwalitatief hoogstaand gereedschap om verstoppingen in afvoeren te verwijderen. Denk hierbij aan frezen of hogedrukspuiten. Deze stelt hij zo af dat het vuil uit de leiding kan worden geschuurd of gespoten zonder ook maar één krasje aan te brengen. Voor grotere projecten kunnen ook spoel- en zuigwagens worden ingezet.

Onze expert is een durfal, maar dat betekent niet dat hij onnodig risico moet lopen. Heeft u al een chemische ontstopper gebruikt? Licht ons dan in als u belt voor afspraak. Zo kan de specialist maatregelen treffen om zich tegen het middel te beschermen tijdens het ontstoppen. Het middel zou bijvoorbeeld kunnen opspatten en in zijn ogen terecht kunnen komen als hij aan de slag gaat met uw afvoer.

Hoe nuttig is afvoer ontstopping door een expert?

 • U bespaart tijd, want u hoeft het probleem niet zelf op te lossen.
 • U bespaart geld op doe-het-zelfmiddelen.
 • De expert komt zelf uit Haarlem, dus u bespaart op voorrijkosten.
 • Onze expert kent voor elke verstopping een gepaste oplossing. Veilige en deskundige omgang met handgereedschap of met elektrisch gereedschap staat bij hem voorop.
 • De expert kan direct tot inspectie overgaan als een ernstiger rioolprobleem wordt vermoed.
 • Zorgeloos wassen, afwassen en koken kan weer binnen een dag, of zelfs binnen enkele uren. Of u kunt het toilet weer bezoeken zonder onaangenaam verrast te worden.

Kosten afvoer ontstoppen Haarlem

Een geblokkeerde afvoer kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Vaak is er sprake van een ophoping door zeep, vetresten of haren. Maar leidingbreuken of verschoven leidingen kunnen ook voor regelmatige verstoppingen zorgen. Hoe dan ook, onze specialist moet per geval bekijken welke werkzaamheden nodig zijn en hoeveel tijd hiervoor nodig is. Met behulp van de volgende punten kan hij tot een eerlijke prijs komen:

 • Gaat het om een woning of een bedrijf? Hoe hoog woont of werkt u eigenlijk?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade in uw afvoer? Met welk gereedschap kan dit dan het beste opgelost worden?
 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Komt de verstopping regelmatig voor?
 • Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk? Zo ja, met welke middelen?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht te kunnen uitvoeren?

Bellen voor afvoer ontstopping in Haarlem? Toets ons nummer in.

Een geblokkeerde afvoer kan uw huishouden of uw productie sterk verstoren. Onze Haarlemse expert maakt daar graag een einde aan! Als u ons belt voor een afspraak, wordt u altijd te woord gestaan door iemand met kennis van zaken. Onze expert komt dan zo snel mogelijk, ook in het weekend en op feestdagen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!